9 Temmuz 2011 Cumartesi

Günlük Taze ve Katkısız Dondurmalar


Kahve Dünyası 2011 yazına yepyeni dondurma koleksiyonuyla giriyor. Dondurmalarını %100 doğal sahlepten, sorbelerini ise gerçek meyveden üreten Kahve Dünyası’nın dondurma koleksiyonunda 8 çeşit dondurma, 3 çeşit sorbe bulunuyor.

Ürünlerinin tazeliği ve lezzetiyle bilinen Kahve Dünyası, yeni dondurma koleksiyonuyla 2011 yazının vazgeçilmezi olacak.
Kahve Dünyası’nın yenilenen dondurma menüsünde 8 çeşit dondurma, 3 çeşit sorbe bulunuyor. Dondurmalar; kaymaklı, vanilyalı, bitter çikolatalı, sütlü çikolatalı, karamelli, damla sakızlı, Türk kahveli ve fıstıklı seçeneklerinden oluşuyor. Sorbeler ise çilekli, frambuazlı ve limonlu.
Kahve Dünyası dondurmaları %100 doğal sahlepten yapılıyor. Günlük olarak üretilen dondurmaların yapım aşamasında hiçbir katkı maddesi kullanılmıyor.  Sorbeler de gerçek meyveden üretiliyor. 




1 kilo alana 1 / 2 kilo hediye!
Kahve Dünyası’nın bu enfes dondurmalarını özel soğuk muhafaza paketleri içinde evinize de götürebilirsiniz. Hatta yine Kahve Dünyası’ndan alabileceğiniz soslarla dondurmanızı süsleyerek daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Üstelik bu lezzetleri doya doya yemeniz bir de kampanya var: 1 kilo dondurma alana 1/2 kilo dondurma da Kahve Dünyası’nın hediyesi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder