30 Ekim 2009 Cuma

Çikolatalı Kek


Bu kekimi Tuz ve Biber Dergisi'nin kekler etkinliğine gönderiyorum ve kendilerine kolaylıklar diliyorum ..

Malzemeler;
  • 125 gr Tereyağı

  • 160 gr Bitter çikolata

  • 3 Yumurta

  • 1 su bardağı şeker

  • 1 su bardağı süt

  • 1,5 su bardağı un

  • 1 çorba kaşığı kakao

  • 1 paket vanilya

  • 1 paket kabartma tozu
Yapılışı;

  1. Bir tavada tereyağını ve bitter çikolatayı eritin.

  2. Yumurta ve şekeri bir kapta çırpın.İçine tereyağlı karışımı ve diğer malzemeleri ekleyip karıştırın.

  3. Karışımı kalıba döküp önceden ısıtılmış 170 derece fırında 45-50 dk. pişirin.
Afiyet olsun..

29 Ekim 2009 Perşembe

Teşekkürler :)


"Şeker Hamuru ve Modelleme Hamuru İle Elle Modelleme Teknikleri" içerikli kursta; verdiği güzel Eğitim ve göstermiş olduğu canayakınlık için;


"Şeker Hamuru ile İnsan ve Hayvan Modelleme" içerikli kursta verdiği güzel Eğitim ve göstermiş olduğu canayakınlık için; Sevgili Zeynep Ada'Ya




Veeee "Temel Fotoğraf Semineri" içerikli kursta ve ayrıca uygulamalı eğitim gezilerinde göstermiş oldukları eğitim ve canayakınlık için Sevgili Yüksel Altun ve Şahin Dirican

Çok Teşekkür Ederim ...