23 Şubat 2012 Perşembe

Valonia Workshop

Hafta Sonu blogger arkadaşlarımla birlikte harika bir gün geçirdik desem yalan olmaz.Sevgili Binnur Hanım'dan aldığım workshop davet maili ile zaten bol çikolatalı,eğitimli ama bir o kadar da keyifli bir gün olacağı belli idi.

Valonia  nın Spesiyal Atölyesinde Çikolata şefi Erdoğan İnan'ın gerçekleştirdiği ''El yapımı Çikolata yapım Workshop'' için Beşiktaş Valonia&Chocolate Cafe de bir araya geldik. Şefimizden Çok değerli bilgiler edindik.Aynı zamanda yukarıdaki fotoğrafta görülen ;

  __ Nazar boncuğu motifli türk kahveli sütlü çikolata
  __ Tahin pekmezli beyaz çikolata
  __ Fındıkli pralin dolgulu çikolata

yapımlarını bizzat şefimizden izleyerek öğrendik ve kendimiz de denedik.


Valonia da Çikolata şefi tarafından günlük hazırlanan, yüzde yüz el yapımı spesial seçeneklerin yanı sıra farklı tatlardan hoşlananlar, özel siparişle hazırlanan Valonia Special Atölye’nin eşsiz lavanta, yeşil çay, kahve aromalı, krokanlı, vişneli, frambuazlı alternatiflerini tercih edebilirler.Ya da çikolata atölyesinde şefin belirlediği günün spesiyalini hazırlatarak mükemmel bir çikolata deneyimi yaşayabilirler.

Çikolata tadında geçen bu güzel gün için Sevgili Oya Ayan'a Sevgili Burak Itri ye ve Sevgili Binnur Musaoğlu 'na Teşekkür ediyorum.Daha çok güzel başarılara imza atmalarını diliyorum.

Fotoğraflar için ; tık tık