13 Haziran 2011 Pazartesi

Aran Cucine ve İglo


1962 yılından bu yana artizan üretim tarzını, endüstriyel üretim tarzına taşıyan ve günümüz mutfak dünyasının önde gelen temsilcisi olarak fark yaratan Aran Cucine, kendi ortak yatırımları ile artık Türkiye’de.
İtalya’nın önde gelen mutfak üreticisi Aran Cucine’yi hayata geçiren Renzo Rastelli’nin cesareti ve heyecanı ile üretilen tüm modeller, tasarımlarındaki özgünlüğü ve fonksiyonel çözümleri sayesinde dayanıklı ve zarif olma özelliğine sahip.
Aran Cucine, 120’den fazla ülkeye ihraç edilirken, İtalya’da 1.500’den fazla satış noktasında bulunuyor. Dünyada her sene 60.000’den fazla aile, Aran Cucine’yi tercih ediyor.


Sevgili Tijen 'in daveti ile Aran World Tr 'nin açılışına katıldım.Aran Cucine ve Aran World kurucusu Renzo Rastelli ' nin katılımı ile birlikte gerçekleşen açılışta biz de İglo ürünleri ile yemek etkinliği düzenledik. 
Ama bu etkinliğin en güzel tarafı, İglo mönüsündeki lezzetleri,hem kendimiz hem de açılışa gelen konuklar için hazırladık.Hızlı,pratik ama bir o kadar da  keyifli saatler geçirdik.
Farklı bir deneyim yaşadığım bu güzel gün için Aran World ekibine , İglo 'ya ve Sevgili Tijen 'e çok teşekkür ediyorum..

Ayrıca fotoğraflar için Pelin'e çok teşekkürler :)