18 Mayıs 2010 Salı

Bonibonlu Pasta


Oğluşun doğumgünü hazırlıkları başladı ,bana kolay gelsin :)) Geçen sene de kutlayamamıştık.Bu sene hem anaokulunda,hem de dostlar arasında birşeyler düşünüyoruz. Haftaya güzel ve telaşlı günler var..
Bu Bonibonlu pastayı Burada gördüğümden beri Arda Kaan'nın doğumgününe yapma fikri aklımdaydı. Ama bonibon,çikolata,bir de pasta.. Acaba çok mu ağır olur düşüncesiyle,doğumgününden önce bir deneme yaptık :)

İstediğiniz bir pastayı hazırlıyorsunuz,üzerine bol bonibon ve yanlarına çikolata (ben gofret dizdim)diziyorsunuz..Kolay ama çok güzel,renkli bir görüntü oluşuyor.Çocuklar için de çok eğlenceli...

Tadına gelince; bize göre pastayı bonibonlu yediğiniz zaman biraz tatlı oluyor.pastanın tadını da pek alamıyorsunuz.Zaten Arda Kaan daha pasta kesilmeden gofret ve bonibonları yemeye başlayınca bir de pastayı yiyemedi . biz ise pastayı tek başına yemek istediğimiz için bonibonları ve gofretleri tabakta bıraktık..

Ben bir daha böyle bir pasta tasarımında ; içini pasta olarak değil de ,güzel kakaolu bir kek hazırlamayı düşünüyorum.kekin üzerine çok hafif bir krema ,bonibonlar ve çikolatalar ...

Sevgiler..