3 Şubat 2014 Pazartesi

Doğumgünü Parti Detayları


Benim tatlı yeğenim,minik kurabiyem büyüdü üç yaşında bir prenses oldu :) elimizden geldiğince ona güzel bir gün,tatlı cici bir doğumgünü partisi yapmaya çalıştık.



 




















































































11 yorum:

  1. Sağlıkla, mutlulukla nice güzel yaşlarını görmeniz dileğiyle. Herşet çok güzel görünüyor.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum :) sevgiler..

      Sil
  2. Behiyeciğim hepinizin emeklerine sağlık Buğlem de nice güzel yılları sevdikleri ile yaşasın sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Minecimm..çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :)

      Sil
  3. Herşey ne kadar güzel ve zarif görünüyor Behiyecim, tıpkı senin gibi :)
    Çok şık çok güzel...
    Yeğeninin doğum günü kutlarım canım, Allah daha nice yaşlar görmeyi nasip etsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel sözleri senden duymak benim için daha bir mutluluk :) çok teşekkür ediyorum..

      Sil
  4. Cok guzel olmus, nice yaslari olsun minik prensesin. Pasta ne kadar zarif. Ust figur kiz, pasta mi maket mi? Ve altta bir destek var mii cokmemesi icin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Özlem Hanım,,iyi dilekleriniz çok teşekkür ediyorum :) Bloğunuza uğrayıp yanıtlıyorum sorunuzu hemen,,sevgiler..

      Sil
  5. behiye hnmmmmcım beze lokum şekerleme koymuş olduğunuz cam fanusları nerden aldınız bende çok istiyorum çokkk beğeniyorum pahalımı fiyatları acaba inş pahalı deyildir. :( sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Behiye buğleme nice sağlıklı ve sevgi dolu yaşlar diliyorum. Bloğunuzu aslında her sabah ziyaret eden sezsiz takipçilerdenim favorileri listemde çoktandır duran ve her sabah baktığımda içimi açan ender bloglardan biri de sizsizniz. her yaptığınız çok özenli ve değerli elinize kolunuza sağlık ban bankacıyım ve bir kaç arkadaşım özel günlerinde yaptırmak istedikleri siparişleri bana sordular ben de sizi önerdim öncelikle merka ettiğimiz cup kekler için nasıl bir ambalaj kullanıyorsunuz ve kargo ile mi şehir dışıbna yolluyorsunuz? burada gördüğüm kupkeklerin ambalajı mı acaba kullandığınız? kurabiyeler için yine ambalaj seçeneğiniz nedir? renkli mısır kutuları yine dikkatimi çekti.. bunları toptan mı alıyorsunuz yoksa nerden sipariş ediyorsunuz yurt dışından mı yurt içinden mi.. arkadaşlarım bunları sormamı sizden istediler ve en kısa zamanda size sipariş vereceğiz..eğer bizim bu ürünleri bakacağımız bir web sitesi falan varsa oradan beğendiklerimizin fiyatlarını sizinle paylaşarak da siperişi düşünüyorlar.. bu yorumu yayınlamasanızda olur ben size mail adresimi vereceğim gerekli bilgiyi oraya yazarsanız sevinirim .. herşeyin gönlünüzce olmasını canı gönülden dilerim. Bu güzel bloğa kocaman sevgiler gönderiyorum..

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Şükran Hanım,
    o kadar güzel sözler yazmışsınız ki ne diyeceğimi bilemedim :) çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız tatlı dilekleriniz için..

    Parti organizasyonu için de siparişler alıyorum.Yukarıda mail ve telefon bilgilerim var.Sipariş konusunda veya sitede gördüğünüz herşey için aklınıza takılan konularda görüşebiliriz.

    kocamann sevgiler :)

    YanıtlaSil