Evde ki kalan meyveleri değerlendirmenin en tatlı yolu :)
Malzemeler :
1 Poşet krem şanti
1 Su bardağı süt
3 adet orta boy elma veya muz
1 paket petibör bisküvi
1 Su bardağı kadar ufalanmış fındık
1 su bardağı kadar hindistan cevizi
Yapılışı :
Süt ile krem şantiyi birlikte kıvam alıncaya kadar çırpın.Elmaları rendeleyin.(Rendeledikten sonra elmanın çıkan suyunu kremaya ilave etmeyin ) muz kullanacaksanız muzları da çatalla ezin ve kremşantiye ilave edin.Ufaladığınız bisküvi ve fındıkları da katıp elinizle karıştırıp hafif yoğurarak bir hamur yapın.buzdolabında 15-20 dk dinlendirin.Daha sonra küçük parçalar koparıp yuvarlayın ve hindistan cevizine bulayın.Arzu ettiğiniz şekilde süsleyin.
Afiyet olsun.