Önceki hafta,Sevgili Gamze Hanım'dan aldığım davet ile İstanbul Culinary Institute de Mövenpick Dondurmaları ile ilgili Workshop Etkinliğine katıldım.Frambuaz&çilek sorbesini daha önceden de biliyor ve çok seviyordum ama her ürününü malesef bulamıyordum..O gün Balsamicli bir sorbe ve ricotta&pembe biberli dondurmayı tadacağım ve onları salatalarda kullanacağım hiç aklıma gelmezdi.
Değerli Şef Eyüp Sevinç ve güzel ekibi ile birlikte hem eğitici hem de bir okadar keyifli saatler geçirdik..
Gavurdağı salatası ile balsamic vinegar sorbe
Semizotu salatası ile ricotta&pink pepper dondurma veya yoğurtlu dondurma
ve fotoğrafını çekmeyi unuttuğum ılık babagannuş ve yoğurtlu dondurma
Sıcak damla sakızlı kek ile raspberry&strawberry sorbe
Bir de çok güzel kokteyller vardı..O tarifleri evde tekrar hazırlayıp sizlerle paylaşacağım..
Sevgili Movenpick marka yetkililerine,Sevgili Gamze Hanım'a , Değerli Şefimiz Eyüp Sevinç ve ekibine , İstanbul Culinary Institute ekibine; bu güzel gün için tekrar çook teşekkürler ..