Geçtiğimiz hafta Capitol Ogilvy P.R sevgili Duygu Hanım'ın daveti ile çok güzel bir workshop ve keyifli bir akşam yemeğine katıldım.
EKS Mutfak Akademisi 'nde düzenlenen bu etkinlikte Siemens ev aletlerinin teppan yaki ve indüksiyon ocak gibi yenilikçi teknolojileri ile tanıştık.Bu teknolojileri kullanarak da değerli Şef Eyüp Kemal Sevinç ile birlikte yeni yıla özel bir mönü hazırladık.
..Narenciye soslu bahçe salatası
..Buğdaylı ve mısırlı kaygana
..Nar ekşili ve limonlu piliç but
..Kuru meyveli pirinç pilavı
..Yıldız anasonlu irmik helvası
Tariflerin hepsi de birbirinden güzel,yakın zamanda özellikle piliç but tarifini tekrar deneyip yayınlayacağım.
Bu keyifli akşam yemeği ve öğretici mutfak deneyimi için Siemens 'e ve Eks Mutfak Akademisi' ne çok teşekkür ediyorum..